WINkeurzegels 2011

Jaarlijks wordt de Nederlandse Wijnkeuring georganiseerd door het Wijninstituut Nederland en het Wijngaardeniersgilde Nederland in samenwerking met het Productschap Wijn. Dit jaar hebben maar liefst 55 wijnbouwers uit vrijwel alle provincies met elkaar 147 wijnen ingezonden voor de keuring. De wijnen zijn beoordeeld door ervaren proevers volgens het internationale OIV-100 puntensysteem, onder leiding van de Frank Jacobs en Ton Kolsteeg.

Hof van Baarle had dit jaar 2 wijnen ingezonden, Solaris 2010 en Rosé 2010. Met beide wijnen hebben we een WINkeurzegel gewonnen. Hier zijn wij uiteraard heel erg blij mee, want dat betekent dat het mooie, kwalitatieve wijnen zijn. Jammer is dat ze al geheel uitverkocht zijn. Met de nieuwe wijnen van 2011 gaan we dit natuurlijk proberen te evenaren en mogelijk nog verbeteren.