In de Boert

In de Boert verkoopt producten van boeren uit de buurt, zowel online als offline en zal dus wekelijks op een markt staan om de mooiste producten met een inspirerend verhaal aan te bieden, verder zijn de producten iedere dag te koop op de webshop. Nu dus ook de wijnen van Hof van Baarle.

Eigenaresse van In de Boert, Maron van der Plas: “Waar we soms niet bij stil staan is hoe hard onze boeren werken, mooie producten van regionale grondstoffen horen in het zonnetje gezet te worden! Deze producten en het verhaal van de boer zal te vinden zijn op de webshop van In de Boert. In de Boert heeft persoonlijk contact met zowel de boeren als de consument. Voor de consument bieden wij persoonlijke bezorging aan huis, ook kan de consument zelf zijn pakket samen stellen of losse producten kopen.”        www.indeboert.nl